Tip: voeg een verticale sectionaalpoort toe aan je woning

130Mijn allereerste bericht moest natuurlijk een bijzondere worden, echt met toegevoegde waarde. Nu zat ik bij mijzelf te denken wat ik waardig genoeg vond om aan te raden aan de lezer en eigenlijk als vanzelf kwam daar het bedrijf Different Doors bij me naar boven. Dit is de firma die aan mijn woning een verticale sectionaalpoort geplaatst heeft, een waarover ik meer dan tevreden ben. 

De verticale poort bepaalt het aangezicht van de woning

128Toen hier in deze buurt een project van start ging waarbij je geheel vrij stond in het ontwerpen van je eigen woning, een project waarbij je alle ruimte gelaten werd dit geheel naar eigen inzicht te doen, besloot ik dat het eindelijk tijd was voor het verwezenlijken van dromen die al langere tijd sluimerden. Samen met enkele designers is daar uiteindelijk een resultaat uit voortgekomen, hetgeen stuk voor stuk gebouwd werd. De deuren van de woning, ook die van de garage, hadden eigenlijk nog geen bestemming gekregen in dit gehele plaatje en het is maar goed dat ik Different Doors heb ingeschakeld want deze experts kwamen met de oplossing voor de woning. Het aangezicht van de woning is echt in hoge mate bepaald door de verticale sectionaalpoort – ik denk met name door het gebruik van het bijzondere hout.

131Het bedrijf is echt expert op het gebied van ontwerpen, luistert goed naar de wensen die ik had. Zij heeft deze vertaald naar enkele voorstellen, waarvan het ene nog bijzonderder was dan het andere. Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze mahoniehouten sectionaalpoort omdat deze het dichtst bij mijzelf en het aangezicht van de woning paste. Ik ben zeer tevreden verder over de constructie van de verticale assen die enorm handig in het gebruik blijkt te zijn.