Het ruim aanbod schuttingen van Schutting33.nl

Betonnen schutting van Schutting33.nl

Schutting33 heeft allerlei schuttingen in hun aanbod. U kunt kiezen voor allerlei schuttingen en u kunt zelfs gaan combineren. Op de webwinkel kunt u alle schuttingen bekijken en zelfs gaan samenstellen. De schuttingen die worden aangeboden zijn allemaal van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen superscherpe prijzen. Bekijk zelf de kwaliteit als zowel de scherpe prijzen in de webwinkel. Online staat alle specificaties en kunt u meteen de prijzen vergelijken met een andere aanbieder.

Klantenservice

Een betonnen schutting van Schutting33.nl krijgt u tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden ze alleen schuttingen van de allerbeste kwaliteit, wordt u betonnen schutting binnen 5-10 werkdagen op locatie bezorgd en krijgt u een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Ook kunt u in de showtuin in Venlo bezoeken, geheel advies op maat verkrijgen. Is de showtuin in Venlo te ver? Dan kunt u ook de klantenservice bereiken per telefoon. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig uw beton schutting bij Schutting33.nl. Bekijk eens de andere schuttingen van Schutting33.nl waaronder hout beton schutting, schanskorven en aluminium schuttingen.

Betonplaten

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.