Wilt u bijzondere tafelpoten van staal kopen?

Tegenwoordig is het helemaal hot om je meubels te pimpen. Dat heeft mij aan het denken gezet. Wij praten er al geruime tijd over om onze meubels zo langzamerhand, stukje bij beetje te gaan vervangen. De reden dat we daar nog niet actief iets mee gedaan hebben, ligt in het feit dat we het niet eens kunnen worden over welke stijl het moet gaan worden. De heer des huizes wil graag een stoerdere uitstraling terwijl ik zelf neig naar een zachtere stijl waarbij aardetinten de hoofdtoon voeren. Het stoere van de stoerdere variant moet behaald worden door middel staal. Als ik dus ergens niks mee heb aangaande een huis inrichten dan zijn het staal accenten. Dus met het pimpen van meubels in mijn hoofd, heb ik mijn man voorgesteld om dan de tafelpoten van de tafels in de keuken en woonkamer, om die te vervangen voor tafelpoten van staal. Dit vond manlief een goed idee, de tafelbladen zou ik zelf opnieuw gaan verven in de kleur die ik graag wil en hij zou zijn stoere staal accenten krijgen door middel van tafelpoten van staal. Nu we dat eenmaal helder hadden, konden we gaan zoeken naar een website waar we mooie tafelpoten van staal konden gaan kopen. We zijn er samen voor gaan zitten en hebben het internet afgespeurd om uiteindelijk terecht te komen op de site meubelpootjes.be, hier hebben ze een zeer ruim aanbod van allerlei soorten en maten tafelpoten. Zo ook de felbegeerde tafelpoten van staal. Wat we wel graag wilden is dat de tafelpoten van staal voor iedere tafel hetzelfde zouden moeten zijn, zodat er wel een soort van gelijkheid is tussen de verschillende tafels. Na veel vergelijken op de site tussen de verschillende tafelpoten van staal, hebben we een keus kunnen maken. Een aantal zaken waren ons nog niet duidelijk en daar hebben we contact over gehad. Toen alles duidelijk was voor ons hebben we de bestelling voor de tafelpoten van staal geplaatst en nu zijn we in afwachting van de levering van de tafelpoten. De tafelbladen zijn klaar, dus daar gaat het niet meer aan liggen.

Dit is de site waar u zijn moet als u zoekende bent naar tafelpoten van staal

Om je tafel een nieuwe look te geven wil je ook graag nieuwe tafelpoten. Echter waar haal je andere tafelpoten vandaan. Dat dit nog best wel een dingetje was, hebben wij zelf mogen ervaren. Wij waren dan ook erg blij toen wij deze site tegen kwamen. Hier verkochten ze precies wat wij zochten. Zonder deze site waren we nu waarschijnlijk nog aan het zoeken.

Wilt u foto’s zien?

Dankzij de site meubelpootjes.be, hebben wij onze tafels een fantastische make-over kunnen geven. Wij zijn zeer content met deze site omdat:

  • Zij een ruim aanbod hebben
  • Zij snel reageren op vragen
  • Wij uiterst tevreden zijn met de kwaliteit van het product

Wilt u ook u meubels een andere look geven op een leuke en betaalbare manier, neem dan vooral een kijkje op deze site en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die zij u bieden.