Waarom kiezen voor een betonnen pool deck?

zwembad

Om het misschien iets duidelijker te maken; Wat is nu precies een pool deck? Het pooldeck is het terras dat rondom het zwembad is gebouwd. Het doel is om de omgeving van het zwembad te verfraaien en een steunpunt te bieden aan de zwemmers. Bovendien biedt het, wanneer het groot genoeg is, ruimte om te ontspannen en te zonnebaden in de zomer. 

Een decoratief betonnen zwembad terras bepaalt al snel de sfeer die u in uw zwemgedeelte wilt creëren en daar willen we het graag met u over hebben. 

Bent u opzoek naar het echte vakantiegevoel en de rust in uw tuin? Verander een eenvoudig zwembad dan om tot een privé-oase met materialen zoals beton lissé of beton cire. Beton lissé is voor zowel binnen- als buitenruimtes een prachtige keuze en wordt zeer gewaardeerd in zowel openbare als particuliere installatieprojecten. Het biedt een scala aan kwaliteiten die zowel landschapsarchitecten als particulieren aanspreken, zoals bij het gebruik bij een zwembad. 

De voordelen van beton lissé:

  • Gemak en snelheid van implementatie in vergelijking tot een conventionele decoratieve coating
  • Milieubewust. Een betonnen dek is namelijk een zeer milieubewuste keuze, omdat het water in de grond laat infiltreren
  • Diverse mogelijkheden die de keuze bieden tussen verschillende stijlen en vormen zoals bijvoorbeeld gestempeld beton of gepolijst beton.
  • Een ecologische troef. Beton lissé, ongeacht stijl en vorm, is gemaakt van natuurlijke materialen en volledig recyclebaar. Het gieten, zonder gebruik van petroleum of afdekking, heeft geen impact op het milieu en biedt een uitstekende prijs/tijd/duurzaamheids verhouding.
  • Duurzaamheid en weerstand tegen schokken, vorst, regen en hoge temperaturen. Sterkte en duurzaamheid zijn de essentiële eigenschappen van een betonvloer. Aangezien het geen enkele vervorming ondergaat, vormt het een uitstekende investering voor op lange termijn.
  • Groot onderhoudsgemak . Een eenvoudige reiniging met water zorgt er al voor dat het beton zijn oorspronkelijke uiterlijk terug krijgt en het alle functionele eigenschappen behoudt. Hiernaast voorkomt beton ook nog eens dat er onkruid rond uw zwembad groeit.
  • Economisch verantwoord. Met de duurzaamheid en sterkte van beton zijn er geen reparaties en constant onderhoud meer nodig, wat uw onderhoudskosten zal beperken.

Wilt u meer informatie over beton lissé? Neem dan eens een kijkje op onze website; https://betondecor.be/