Steenstrips besteld u direct online op Tegels33.nl

Steenstrips zijn erg uniek maar op Tegels33.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten, stijlen en kleuren steenstrips. De meest gekozen steenstrips zijn de natuursteenstrips. Deze steenstrips zijn erg gewild door de unieke look die ze hebben. Ze creëren een mooie, klassieke en warme sfeer voor in de ruimte waar ze worden toegepast. De natuursteenstrips hebben ook een 3d-effect en hierdoor versterkt het de klassieke look. Wanneer u strakke, rechte en modern look in uw ruimte wilt, kunt u het best kiezen voor de keramische steenstrips. Bekijk allerlei steenstrips op Tegels33.nl.

Kies één wand voor de steenstrips

De steenstrips zijn het mooist wanneer u deze plaatst op één wand. Dit omdat als u een complete ruimte voorziet van steenstrips, het te druk wordt en hierdoor het niet meer mooi uit gaat zien. De wand die u kiest, is de wand waar de meeste aandacht naartoe moet. Zorg er dus voor dat u wilt dat de wand de eyecatcher wordt. Vaak wordt er gekozen om in de keuken de steenstrips te plaatsen tegen de wand van de aanrecht of bij een badkamer tegen de wand waar de douche of bad komt. Steenstrips worden niet alleen gebruikt om wanden mee te bekleden. Men kiest er bijvoorbeeld ook voor om de steenstrips te plaatsen op een balie of bijvoorbeeld een bar. Weet u al waar u voor gaat kiezen? Bekijk het aanbod van Tegels33.nl en maak een keuze!

Een andere optie, wat ook vaak wordt gedaan, is bijvoorbeeld alleen een deel van de wand met steenstrips te maken en de rest met normale wandtegels te voorzien. Ook bij deze stijl geldt weer dat de aandacht naar de steenstrips moet gaan. Dus wanneer u kiest voor deze stijl, moet u simpele wandtegels kiezen om te combineren met steenstrips. De compleet witte wandtegels worden het vaakst hiervoor gekozen. Kiest u voor wandtegels die ook allerlei vormen en kleuren hebben, neemt het de aandacht weg van de steenstrips en hierdoor wordt het te druk en uiteindelijk niet meer mooi. Welke steenstrips gaat u binnenkort bij Tegels33 bestellen?