Ook voorstrijk bij Tegelmegashop.be; Alles zodat u direct aan de slag kan!

Met een prachtig assortiment vloer- en wandtegels vindt u bij Tegelmegashop.nl altijd een passende tegel. Wij hebben een breed en divers assortiment toegevoegd met prachtige toegankelijke natuursteen en keramische vloer- en wandtegels, maar ook de trendy portugese tegels en metrotegels voordelig online bij Tegelmegashop.be, evenals een zeer diverse collectie keramisch parket en terrastegels.

Het selecteren van de perfect passende tegel(combinatie) is natuurlijk stap 1, maar u heeft meer nodig dan alleen tegels. De belangrijkst toebehoren en gereedschappen bestelt u daarom eenvoudig & snel mee, gewoon online natuurlijk! Heeft u bijvoorbeeld nog voorstrijkmiddel nodig voor uw beton-, gips-, pleisterwerk- of gipsplaten wand? Nou dan bestelt u dit toch gewoon direct mee. U heeft keuze uit twee soorten van het A-merk Sopro; de GD749 en de HPS673. De Sopro GD749 is puur bedoeld voor zuigende oppervlakten, terwijl de Sopro HPS673 bedoeld is voor ‘tegel over tegel’ wanden. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit te gebruiken voor zuigende oppervlakten, echter is dit prijstechnisch niet interessant. U bent met de Sopro GD749 goedkoper uit. Wanneer u vragen heeft over de verschillende soorten voorstrijkmiddel, kunt u altijd contact opnemen met de vakkundige medewerkers van Tegelmegashop. Wij helpen u graag met een gerich advies.

 

Voorstrijkmiddel van Sopro

 

Kiest u voorstrijkmiddel van Tegelmegashop, dan kiest u voor het A-merk Sopro. Dit wordt ook door professionele vaklui gebruikt en u kiest hierbij echt voor de beste kwaliteit. Naast deze hoge kwaliteit hanteert Tegelmegashop.be ook de scherpste prijzen. Bekijk goed welk type voorstrijkmiddel u nodig heeft en bestel de juiste hoeveelheid. Weet u niet hoeveel u nodig heeft, gebruik dan de gratis tool op de website van Sopro. Deze berekent de precieze hoeveelheid voorstrijkmiddel. U kunt natuurlijk ook altijd de medewerkers raadplegen voor advies. Voorstrijkmiddel is bij Tegelmegashop te verkrijgen in 1kg, 5kg en kg.