EIKENvakman.nl, ook voor een advies op maat!

EIKENvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor eiken (tafel)bladen en verouderde balken. Naast een ruime collectie bent u bij ons ook verzekerd van topkwaliteit producten, ambachtelijk vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & voor een scherpe online prijs! Wij vertellen u graag iets meer over ons. Onderstaand vindt u een aantal van onze kernwaarden, dan weet u waar u vanuit kunt gaan. Wilt u meer weten, neem dan direct een kijkje op onze website www.eikenvakman.nl.

SERVICE

Snel en eenvoudig uw eiken (tafel)blad online bestellen voor de beste prijs, daarvoor bent u bij EIKENvakman.nl aan het juiste adres. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is klantenservice ook een primaire pijler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist ‘eikenhout product’, zeker in het geval van maatwerk. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de ‘aftersales’, is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen.

PRIJS

Met een gericht assortiment, een eigen voorraad, houtzagerij / werkplaats en team vakmannen kunnen wij niet alleen snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u op maat gemaakte eiken (tafel)bladen – volgens onze kwaliteit standaard – goedkoper! Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!

SNEL

Bij EIKENvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK in het geval van maatwerk! Nu is een ‘snelle levering’ uiteraard een subjectief begrip, maar een prachtig eiken tafelblad op maat kunnen wij al binnen 10 tot 15 werkdagen leveren! Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij na een bestelling op korte termijn contact met u opnemen om een gerichte levertermijn af te geven, evenals een passende bezorgdatum in te plannen. Een datum die u goed uitkomt uiteraard! Wilt u meer weten over ons, neem dan een kijkje op onze website EIKENvakman.nl >>.