Een glazen schuifwand onder rembours? Kies voor Overkapping33.nl

Een glazen schuifwand bestellen, maar pas betalen bij de chauffeur? Bij Overkapping33 is dit gewoon mogelijk. Glazen schuifwand voor de beste prijs; Overkapping33.nl. U kunt de glazen schuifwand van de beste prijs gewoon onder rembours bestellen wanneer u deze online eerst compleet samenstelt. Overkapping33 vraagt wel om een aanbetaling, dit puur voor de transporten die voor u worden geboekt. Nadat de (kleine) aanbetaling is voldaan, gaat uw schuifwand in bestelling en kunt u het restant per pin of contact bij de chauffeur voldoen. Controleer uw bestelling altijd voordat u het restant voldoet!

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. U heeft de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar u kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een maximale hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van uw vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geeft u aan wat uw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor u uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt uw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.