Bankstellen

Bankstellen

 

Hallo allemaal! Ik wil graag bankstellen kopen voor bij mij in huis. Mijn man en ik hebben laatst een heel stuk laten aanbouwen aan ons huis voor een extra zithoek. Het duurde een tijdje maar dan heb je ook wat! Met deze ruimte wat wij nu hebben laten aanbouwen, willen wij een extra zit hoek van gaan maken met daarin twee mooie zit meubels. Zodat wij ook daar lekker kunnen gaan zitten met vrienden en familie.

Wij willen graag twee verschillende zit meubels zodat de lege ruimte een beetje opgevrolijkt en opgevuld word. Wij zaten te denken aan de kleuren blauw en donker grijs voor onze toekomstige zit meubelen. Verder hebben wij de muren wit geverfd en willen wij ze verder aankleden met schilderijen en lampen.

Een goeie tip!

Vrienden van ons gaven ons een hele goeie tip! Zei zeiden; kijk eens op de website van wortman.nl daar zit altijd wel iets moois tussen. Uiteindelijk hebben wij daar 2 mooie zit meubels uitgekozen. Een blauwe en een donkergrijze zit meubel, precies wat wij in gedachte hadden! De blauwe variant is een 4 zits hoekbank met een lekkere lange rechter arm, zodat je lekker lang uit kan liggen. De donkergrijze zit meubel is een 2 a 3 zits en daarom ook iets kleiner, waar wij bewust voor hebben gekozen omdat het anders niet in die speciale ruimte paste.

Na een tijdje kwamen de twee bankstellen binnen en ze paste precies in ons interieur en ons aangebouwde stuk van ons huis. Ons huis voelde weer helemaal als nieuw. Ik kan zeker iedereen Wortman aanraden. Zij hebben prachtig meubilair en voor ieder wat wils!

Bankstellen